Η AP Legal Διακριθείσα Δικηγορική Εταιρεία στην Legal500 EMEA και το 2016

Για μία ακόμα χρονιά η δικηγορική μας εταιρεία AP LEGAL, αναδείχθηκε από τον διεθνή  νομικό οδηγό The Legal500 EMEA(έκδοση 2016) ως Διακριθείσα Δικηγορική Εταιρεία (Leading Law Firm) στην Ελλάδα, στην παροχή νομικών υπηρεσιών στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίας και Media, καθώς και στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών.

Επίσης  οι  δικηγόροι της Δικηγορικής Εταιρείας, Αλεξάνδρα Αργυροπούλου και Άρης Παπασπυρίδης, αναδείχθηκαν ως Διακριθέντες Δικηγόροι (Leading Individuals) στους ανωτέρω τομείς, ενώ βελτιώθηκε και η αξιολόγηση της εταιρείας στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίας και Media (Κατηγορία 2).

Η βράβευση αυτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι μεγάλη τιμή για τη δικηγορική εταιρεία μας και αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης που καταβάλλουμε στην παροχή νομικών υπηρεσιών στους Έλληνες και διεθνείς πελάτες μας.

Ο Legal500 είναι ο πιο αναγνωρισμένος διεθνής νομικός οδηγός που περιλαμβάνει μόνο τις καλύτερες δικηγορικές εταιρείες από όλον τον κόσμο, αποκλειστικά και μόνο με κριτήρια, την ποιότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, την εξειδίκευση των δικηγόρων και τον αριθμό των νομικών υποθέσεων που έχουν χειρισθεί στον κάθε τομέα πρακτικής.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάκρισή μας στο νομικό οδηγό The Legal500, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.legal500.com/firms/16884/21915