Η AP Legal Διακριθείσα Δικηγορική Εταιρεία στην Legal500 EMEA και το 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η AP LEGAL αναδείχθηκε από τον διεθνή νομικό οδηγό The Legal500 EMEA ως Διακριθείσα Δικηγορική Εταιρεία (Leading Law Firm) για το έτος 2017 στην Ελλάδα, στην παροχή νομικών υπηρεσιών στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίας και Media, καθώς και στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών.
Οι  δικηγόροι της Δικηγορικής Εταιρείας, Αλεξάνδρα Αργυροπούλου και Άρης Παπασπυρίδης, αναδείχθηκαν Διακριθέντες Δικηγόροι (Leading Individuals) στους ανωτέρω τομείς, ενώ παράλληλα ανέβηκε η αξιολόγηση της εταιρείας στον τομέα του Εταιρικού Δικαίου και των Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (Κατηγορία 3), παραμένοντας παράλληλα σταθερά υψηλή η αξιολόγηση της εταιρείας στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, Τεχνολογίας και Media (Κατηγορία 2).
Η βράβευση αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δικηγορικής εταιρείας και των συνεργατών της, την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, καθώς και την ιδιαίτερη εξειδίκευσή της σε διαφορετικούς τομείς δικαίου.

Ο Legal500 είναι ο πιο αναγνωρισμένος διεθνής νομικός οδηγός παγκοσμίως, που περιλαμβάνει μόνο τις καλύτερες δικηγορικές εταιρείες από όλον τον κόσμο, αποκλειστικά και μόνο με κριτήρια την ποιότητα των παρεχόμενων νομικών υπηρεσιών, την εξειδίκευση των δικηγόρων και τον αριθμό των νομικών υποθέσεων, που έχουν χειρισθεί στον κάθε τομέα πρακτικής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάκρισή μας στον νομικό οδηγό The Legal500, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.legal500.com/firms/16884/21915