|GR

Η Εταιρεία μας

AP Legal

Είμαστε μια ευέλικτη και εξειδικευμένη στο εταιρικό δίκαιο δικηγορική εταιρία με έδρα την Αθήνα, που παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε εθνικούς και διεθνείς πελάτες.

Η ομάδα μας αποτελείται από ταλαντούχους νέους δικηγόρους, των οποίων ο ενθουσιασμός και η πρωτοποριακή σκέψη συνδυάζεται με την εμπειρία και την ευρεία γνώση των παλαιότερων μελών της δικηγορικής εταιρίας. Η εμπειρία μας σε εξειδικευμένους επιχειρηματικούς κλάδους της οικονομίας,  το διεθνές μας προφίλ και η πελατοκεντρική προσέγγισή μας, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που καθιστούν την AP Legal τον ιδανικό νομικό συνεργάτη, στην υποστήριξη κάθε είδους υπόθεσης .

Με το πέρασμα των ετών έχουμε αποκτήσει ιδιαίτερη νομική εμπειρία σε εξειδικευμένους κλάδους της οικονομίας όπως οι Τηλεπικοινωνίες, τα Media, η Υψηλή Τεχνολογία, η Πράσινη Ενέργεια, τα Ακίνητα και οι Κατασκευές.

Εκπροσωπούμε και έχουμε εκπροσωπήσει κατά το παρελθόν γνωστούς εθνικούς και διεθνείς εταιρικούς πελάτες προερχόμενους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων της βιομηχανίας: Από βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας μέχρι παραδοσιακές βιομηχανίες, εισηγμένες εταιρίες και start-ups.

Σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 10 ετών, έχουμε αποκτήσει την αναγνώριση ως μίας εκ των πρωτοπόρων νομικών εταιριών στην Ελλάδα σε επίπεδο πελατολογίου, εξειδίκευσης και μεγέθους συναλλαγών. Για πολλά χρόνια, βραβευόμαστε ως κορυφαία και διακριθείσα δικηγορική εταιρία στην Ελλάδα στους κύριους τομείς δραστηριότητάς μας από γνωστούς διεθνείς νομικούς καταλόγους.

Είμαστε δεσμευμένοι στους πελάτες μας και τις αρχές που αντιπροσωπεύουμε. Εμπιστοσύνη στη σχέση που αναπτύσσουμε μαζί τους, Κατανόηση των αναγκών τους, Ανταπόκριση στα θέματά τους. Αυτή είναι η AP Legal και οι αξίες που την διέπουν.

Διακρίσεις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η AP LEGAL έχει βραβευτεί ως κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα για το 2017 & 2018 στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών – Μίντια & Τεχνολογίας και της Νομικής Πρακτικής στον Τομέα των Εταιρειών & Συναλλαγών & Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, από τον πιο αξιόπιστο Διεθνή Νομικό Κατάλογο, The Legal500 EMEA.

Οι Λόγοι της Επιτυχίας μας

Σαφής Επιχειρηματική Αντίληψη

Διαθέτουμε σημαντική νομική πείρα, διευρυμένο ακαδημαϊκό υπόβαθρο και σαφή επιχειρηματική αντίληψη, καθώς στελέχη μας έχουν διατελέσει Νομικοί Σύμβουλοι σε μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς & επιχειρήσεις της Νέας Οικονομίας. Συνεπώς, μπορούμε να κατανοήσουμε πολύ καλά το πώς σκέπτεται ο πελάτης μας & ποιες είναι οι πραγματικές του ανάγκες.

Νομικές Λύσεις σε Σύνθετα Προβλήματα

Δίνουμε σημασία στο αποτέλεσμα, παρέχοντας νομικές λύσεις σε σύνθετα προβλήματα, χωρίς να εμπλέκουμε τον πελάτη σε σύνθετες νομικές έννοιες και ορολογίες, αλλά μιλώντάς του στη γλώσσα που κατανοεί και στοχεύοντας στην επίλυση των προβλημάτων του.

Ίδια Προσοχή & Σημασία Σε Όλους Τους Πελάτες

Αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσοχή και σημασία όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους ή του είδους της νομικής υποστήριξης που τους παρέχουμε.

Εξατομικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε εξατομικευμένες νομικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας κάθε μεμονωμένη υπόθεση με μοναδικό τρόπο.

Μακρόχρονες Συνεργασίες

Επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις και για το λόγο αυτό έχουμε επιτύχει να διατηρούμε μακρόχρονες συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από κατανόηση, επαγγελματισμό, συστηματική επικοινωνία και εμπιστοσύνη.

Παροχή Ευέλικτων Προγραμμάτων

Στοχεύουμε στην παροχή ευέλικτων προγραμμάτων νομικής υποστήριξης, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών μας και στην εξασφάλιση του μέγιστου πρακτικού και ποιοτικού αποτελέσματος.

Η Ομάδα Μας

Η ομάδα μας έχει διαμορφωθεί με συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής και μοιράζεται τις ίδιες ηθικές και επαγγελματικές αξίες και το ίδιο όραμα στην παροχή των νομικών υπηρεσιών σους πελάτες μας και στις σχέσεις μας με αυτούς.