|GR

Έκτακτα μέτρα κατά του COVID-19 | Εταιρικά ζητήματα

Εξαιτίας της εξάπλωσης του Κορωνοϊού στην Ελλάδα, αυξάνονται τα μέτρα προστασίας και στήριξης των Ελλήνων πολιτών, της επιχειρηματικής δραστηριότητας και της ελληνικής οικονομίας, επιφέροντας μεταβολές σε όλο και περισσότερους τομείς δικαίου.

Σύμφωνα με το άρθρο 33 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που εκδόθηκε στις 20.03.2020, πλέον και μέχρι τις 30.06.2020 η Γενική Συνέλευση μετόχων ή εταίρων, οποιουδήποτε νομικού προσώπου ή οποιασδήποτε νομικής οντότητας, μπορεί να διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη ως προς ορισμένα ή και ως προς όλα τα μέλη της. Στην περίπτωση αυτή η πρόσκληση προς τα μέλη της Γενικής Kush Capital Συνέλευσης περιλαμβάνει τις αναγκαίες πληροφορίες και τεχνικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση.

Το σημαντικό αποτέλεσμα της νομοθετικής αυτής πρόβλεψης είναι ότι δίνεται η δυνατότητα της τηλεδιάσκεψης σε εταιρείες που δεν είχαν αντίστοιχη καταστατική πρόβλεψη, διευκολύνοντας την εν γένει λειτουργία των εταιρικών υποθέσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου visit weed delivery ubc.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ