|GR

Η AP Legal χορηγός του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Η AP LEGAL με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της ως χορηγός στο 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που θα διεξαχθεί στους Δελφούς μεταξύ 26-29 Απριλίου 2023 υπό την υψηλή εποπτεία της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Αικ. Σακελλαροπούλου.

Οι θεματικοί πυλώνες του Οικονομικού Forum των Δελφών, ενός μη κερδοσκοπικού Οργανισμού διεθνούς εμβέλειας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και προβληματισμών που εκτείνεται από τη γεωπολιτική και διεθνή ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, τις νέες τεχνολογίες, μέχρι την εκπαίδευση και τον πολιτισμό, υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων με την συμμετοχή επιφανών Ελλήνων και ξένων πολιτικών, επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών διεθνούς εμβέλειας.

H AP LEGAL πάντοτε πιστή στη παροχή ποιοτικών νομικών υπηρεσιών σε Έλληνες και ξένους πελάτες στους τομείς της νέας οικονομίας υποστηρίζει με θέρμη το FORUM των Δελφών, στο οποίο διακινούνται και προάγονται σκέψεις και προβληματισμοί που αφορούν στις παγκόσμιες τεχνολογικές , οικονομικές και γεωπολιτικές εξελίξεις και που σηματοδοτούν την μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ